Interimmanagement
Heeft uw organisatie tijdelijk een managementfunctie vacant? Dan bent u op zoek naar een interim professional die u in kunt zetten als interimmanager of interim directeur. Interimmanagement wordt ook vaak gebruikt om de bedrijfsprocessen kritisch te bekijken. Want wanneer uw bedrijf op volle toeren en ‘business as usual’ draait, is er intern niet altijd aandacht of tijd voor procesverbetering.

Uw interimmanager
Als interimmanager ga ik lastige keuzes voor uw organisatie niet uit de weg. Immers, zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Ik vind dat een interim-periode juist het moment is om echte veranderingen door te voeren. Proout interim-management helpt u bij uw reorganisatie, ontslagtraject en bij het doorvoeren van veranderingsprocessen. Met oog voor de menselijke maat leid ik uw bedrijf naar de volgende fase.

Contact

Met onderstaand formulier neemt u contact met mij op. Ik bel u terug en vervolgens kijken we hoe ik als project- of procesmanager, interim- of omgevingsmanager een rol kan spelen in uw organisatie of project.

Piet Conijn
+31 (0) 6 53 40 79 54
info@proout.nl
Het formulier is succesvol verzonden.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.