Procesmanagement
Het inrichten en beheersen van de organisatieprocessen binnen projecten begint met een heldere kijk op het betreffend project of de combinatie van projecten. Hoe leveren we constante en uniforme kwaliteit binnen de projecten? Hoe waarborgen we processen binnen het project die zeker leidt tot een succesvolle uitvoering van het project? Welke cruciale stappen en overdrachtsmomenten zijn er binnen projecten en hoe borgen en verbeteren we die?

Uw procesmanager
Procesmanagement gaat niet alleen over processen, maar juist ook over de mensen erachter. De ruimte en verantwoordelijkheden van uw medewerkers in het projectteam bepalen in grote mate het succes van een project. Als uw procesmanager zorg ik voor de kaders waarin er maximale vrijheid is voor de deskundigheid, creativiteit en het vakmanschap van uw eigen medewerkers. Dat resulteert in een toename van effectiviteit en efficiƫntie, hogere overdraagbaarheid en betere beheersbaarheid van uw processen, en een groter lerend vermogen van uw organisatie. Ik help de processen in kaart brengen, zorg voor blijvende procesverbetering en ondersteun u met de nodige veranderingsprocessen.

Contact

Met onderstaand formulier neemt u contact met mij op. Ik bel u terug en vervolgens kijken we hoe ik als project- of procesmanager, interim- of omgevingsmanager een rol kan spelen in uw organisatie of project.

Piet Conijn
+31 (0) 6 53 40 79 54
info@proout.nl
Het formulier is succesvol verzonden.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.