Projectmanagement
Als uw projectmanager zorg ik ervoor dat uw project keurig op tijd, binnen het budget en conform de doelstellingen wordt gerealiseerd. Ik oefen projectmanagement uit op basis van o.a. de Prince2@ methodiek. In het verloop van een project kunnen architecten en stedenbouwkundigen mogelijkheden inzien die het project fraaier of beter maken. Uiteraard kan dit overschrijdingen met zich meebrengen met consequenties voor uw budget en uw middelen. Weegt dat op tegen het uiteindelijke resultaat? Als projectmanager begeleid ik uw organisatie naar het gewenste resultaat.

Uw projectmanager of projectleider
Als projectmanager of projectleider geef ik leiding aan het projectteam. De kunst is om het maximale te halen uit verschillende teamleden met verschillende disciplines. Het managen van mensen en middelen en eruit halen wat erin zit: daar haal ik veel voldoening uit. Verder sta ik de pers te woord, haal ik subsidies binnen en vertegenwoordig ik desgewenst gemeentes bestuurlijk. Ik denk met u voorbij het project: wat voor impact heeft het project op uw bedrijfsprocessen? Kunt u winst behalen door projecten te combineren? Hoe zorgt u voor zo min mogelijke overlast voor uw omgeving?

Contact

Met onderstaand formulier neemt u contact met mij op. Ik bel u terug en vervolgens kijken we hoe ik als project- of procesmanager, interim- of omgevingsmanager een rol kan spelen in uw organisatie of project.

Piet Conijn
+31 (0) 6 53 40 79 54
info@proout.nl
Het formulier is succesvol verzonden.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.