Sterk in infrastructuur en vastgoed

Ik ben opgeleid tot landmeetkundig ingenieur. Bedrijfskunde had wel altijd al mijn interesse. Daarom volgde ik later de opleiding Middelbare en Hogere bedrijfsleiding. Die kennis zette ik gedurende mijn loopbaan om in ervaring: eerst als ambtenaar bij het Kadaster, daarna als afdelingshoofd van de afdeling Vastgoed, Geodesie en Grondzaken bij de Anteagroup.  Ik kwam pas echt in aanraking met management als afdelingshoofd van de afdeling Bodem, Water en Milieu. Hier zette ik mijn eigen onderneming op waarin de kennis en kunde opgedaan in de studie Bedrijfskunde zeer van pas kwam. Veel directe ervaring dus in vastgoed en infrastructuur, en daarnaast in intermenselijke verhoudingen.

Brede ervaring als proces- en projectmanager 

Eind 2000 begon ik, na 21 jaar in dienst van Anteagroup en veel ervaring en relaties te hebben opgedaan, samen met een compagnon mijn eigen ingenieursbureau: ProCensus. Inclusief zusterbedrijven, had ProCensus in hoogtijdagen 130 medewerkers in dienst. Vanaf dat moment heb ik naast mijn directietaken verschillende opdrachten vervuld als projectmanager, interimmanager, procesmanager enomgevingsmanager.

Na de verkoop van mijn aandelen in de Census Group heb ik nogmaals een ingenieursbureau opgericht, Prommenz. Hiervan heb ik wederom de aandelen overgedragen aan de vennoten. Nu ben ik sinds enige jaren actief als ZZP'er vanuit Proout. In mijn rol als lid van de Raad van Commissarissen van de Woningstichting Den Helder heb ik tevens veel te maken met ontwikkelingen in stadsvernieuwing, vastgoed en de corporatiewereld.   

Proout voor uw projecten 

Ik zorg voor een succesvolle realisatie van uw projecten. Als persoon ben ik sensitief, anticiperend, probleemoplossend, commercieel en breng ik de nodige inspiratie en enthousiasme. Mijn ervaring omvat rollen zowel binnen bedrijven als vanuit overheden.  Mijn expertise ligt in strategisch omgevingsmanagement. Als uw omgevingsmanager zorg ik voor een zo laag mogelijke overlast en hinder voor uw stakeholders, voor het managen van uw grotere, maar ook kleinere projecten, maar bovenal sta ik voor een optimale communicatie naar en relatie met de omgeving.

Gecertificeerd mediator 

Naast Proout werk ik ook als mediator voor arbeidsconflicten, familieconflicten en zakelijke geschillen vanuit mijn bedrijf Trust Mediation. Mijn competenties als mediator komen goed te pas bij projecten met veel stakeholders, een grote interesse van de pers of bij projecten met grote veranderingen voor een organisatie. 

'Ik zorg voor een succesvolle
realisatie van uw projecten'

Contact

Met onderstaand formulier neemt u contact met mij op. Ik bel u terug en vervolgens kijken we hoe ik als project- of procesmanager, interim- of omgevingsmanager een rol kan spelen in uw organisatie of project.

Piet Conijn
+31 (0) 6 53 40 79 54
info@proout.nl
Het formulier is succesvol verzonden.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.