Drommedaris Enkhuizen
Drommedaris Enkhuizen
De Drommedaris te Enkhuizen is een eeuwenoud en beeldbepalend monument van Enkhuizen, dat ook terugkomt in het logo van de gemeente. Ooit gebouwd als stadspoort in 1540, en daarna gebruikt als verdedigingswerk, gevangenis en opslagruimte, telegraafkantoor, postkantoor en de laatste jaren als cultureel centrum.

Projectmanagement, financiering en omgevingsmanagement
Het voldeed echter niet meer, en sinds 2009 was ik als projectmanager namens de gemeente betrokken om de financiering rond te krijgen, subsidies binnen te halen en de restauratie en herinrichting te leiden. Eind 2012 ging de aannemer aan de slag met de opdracht: het functioneel en toegankelijk maken en het moderniseren van het monument als cultureel centrum. Tijdens het project kwam ik veel onvoorziene zaken tegen. Naast projectmanager fungeerde ik ook als omgevingsmanager vanwege de vele stakeholders (waaronder verschillende overheden) en de mogelijke hinder en overlast.

Contact

Met onderstaand formulier neemt u contact met mij op. Ik bel u terug en vervolgens kijken we hoe ik als project- of procesmanager, interim- of omgevingsmanager een rol kan spelen in uw organisatie of project.

Piet Conijn
+31 (0) 6 53 40 79 54
info@proout.nl
Het formulier is succesvol verzonden.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.