Herontwikkeling
Zware sanering en herontwikkeling voormalig gasfabriek terrein Purmerend
Tegen het centrum van Purmerend lag het voormalig gasfabriek terrein. Niet alleen het terrein was zwaar vervuild, maar ook de waterbodem van de rivier de Where ernaast. Onder zware condities werd eerst het terrein en de waterbodem compleet gesaneerd. Op het terrein lagen veel en grote leidingen gas, elektriciteit en water die omgelegd moesten worden. En ook de Kooimanbrug werd tegelijkertijd vernieuwd.

Projectmanagement, gemeentelijke vertegenwoordiger en omgevingsmanagement
De sanering betekende onder meer een zwemverbod in de zomer. In de communicatie naar pers en gemeenteraad was behoedzaamheid nodig, vanwege de zware vervuiling en mogelijk gevaar voor de buurt. Als projectmanager vertegenwoordigde ik de gemeente Purmerend in het overleg met provincie, andere gemeentes, de Gasunie en Nuon. Een groot project dat werd uitgevoerd van 2004 tot 2005, waarbij ik ook zorg droeg voor het subsidietraject. Na de sanering is er uiteindelijk jongerencentrum en poppodium P3 gerealiseerd.

Contact

Met onderstaand formulier neemt u contact met mij op. Ik bel u terug en vervolgens kijken we hoe ik als project- of procesmanager, interim- of omgevingsmanager een rol kan spelen in uw organisatie of project.

Piet Conijn
+31 (0) 6 53 40 79 54
info@proout.nl
Het formulier is succesvol verzonden.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.