Toeristen over water: van Amsterdam naar Enkhuizen
Toeristen over water: van Amsterdam naar Enkhuizen
Amsterdam loopt over van de toeristen. Er werd gekeken hoe de toeristen die over het water kwamen, met name de riviercruisevaart, van Amsterdam naar Enkhuizen konden worden gebracht. Dit parapluproject bestond uit vele deelprojecten: opwaarderen van de kadefaciliteiten, aanleggen van nieuwe steigers, aanbieden van gratis Wi-Fi in de haven, vernieuwen van de straten naar de winkelgebieden (inclusief riolering), vernieuwen van de monumentale Compagniesbrug, het toegankelijker maken voor rolstoelen en kinderwagens en het oproepen van de typische sfeer van een Zuiderzeestadje.

Projectmanagement en financiering
Het project liep van 2007 tot 2009 en had een waarde van ongeveer €14 miljoen. Als proces- en projectmanager zorgde ik voor het realiseren van het project binnen tijd en budget en het binnenhalen van subsidies om dit grote project mogelijk te maken. Uiteindelijke resulteerde het project in de gewenste toename van bezoekers.

Contact

Met onderstaand formulier neemt u contact met mij op. Ik bel u terug en vervolgens kijken we hoe ik als project- of procesmanager, interim- of omgevingsmanager een rol kan spelen in uw organisatie of project.

Piet Conijn
+31 (0) 6 53 40 79 54
info@proout.nl
Het formulier is succesvol verzonden.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.